Stacks Image 5
Verbouw, renovatie en onderhoud

 
Reulings Bouw verzorgt zowel kleine verbouwingen als grote renovaties of periodiek onderhoud aan uw woning of uw bedrijf.
 

Uw woonwensen realiseren


Uw woonwensen zijn afhankelijk van uw leefsituatie en daarom zullen uw wensen in de loop der tijd veranderen. Bijvoorbeeld omdat uw kinderen de deur uitgaan, omdat aanpassingen noodzakelijk zijn in uw badkamer of omdat u een modernisering wenst van uw keuken. U wilt met plezier wonen en blijven wonen in een huis dat bij u past. Voordat u gaat verbouwen wilt u zekerheid over de kosten en eventueel meerwerk. Reulings Bouw is een betrouwbare partner die afspraken met u maakt en nakomt.
 

Goede planning


Onderhoud bij instellingen, bedrijven, scholen en ziekenhuizen vraagt extra aandacht voor een strakke planning. U wilt immers dat uw klanten zo min mogelijk hinder ervaren en dat uw bedrijfsvoering zo normaal mogelijk door kan gaan. Dankzij een goede voorbereiding is dit mogelijk. Bouwbedrijf Reulings Bouw realiseert de door u gewenste verbouwing met minimale verstoring van uw bedrijfsvoering. Wij maken een betrouwbare planning en coördineren het werk, sturen onderaannemers aan en letten op bijzondere aspecten zoals geluid, isolatie en veiligheid.
 

Creatieve en deskundige oplossingen


Renoveren of verbouwen betekent vaak dat er tijdens de bouw verrassingen zijn die om een oplossing vragen waarbij het belangrijk is om snel en deskundig te improviseren. Dankzij een breed netwerk van specialisten kan Reulings Bouw snel en zorgvuldig voor de juiste oplossing kiezen. Wij werken volgens de wettelijke eisen van het bouwbesluit en hebben onder meer kennis van bouwkundige brandscheidingen, de normen voor geluidsisolatie en de energiehuishouding.
 

Aanpassingen


Mocht uw gezondheidssituatie er toe zorgen dat uw woning niet meer goed bij u past, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over eventuele aanpassingen. Deze aanpassingen worden door ons in samenwerking met gemeente en opdrachtgevers tot uitvoering gebracht. Hieronder valt te denken aan traplift, aanpassing sanitair, muurbeugels, antislipvloeren, drempelvrij maken woning en overige voorzieningen welke voor desbetreffende persoon doeltreffend en noodzakelijk zijn. Ook het uitbouwen van de woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.